Mirësevini, Durmishi SHPK

Magjistralja Prishtine-Ferizaj Km 6
Preoce 10000 Prishtinë, Kosovë

+386 (0) 49 504 504
info@durmishi.eu

E hene - E Shtune 8:00 - 17:00
E Diele mbyllur

DURMISHI

Durmishi SHPK është importues dhe prodhues i rendesishem i produkteve kryesisht në lëminë për Dyer Dritare nga PVC dhe ALUMINI, Fasada Gjysem strukturale, Strukturale, te varura (Ventiluese) dhe Dyer Druri në tregun e Kosovës, me seli qendrore ne Prishtine dhe me shperndarje rajonale ne te gjithe Kosoven (ku furnizon një pjesë të madhe të kompanive te mëdha qe merren me prodhimin e dritareve dhe dyerve në Kosove, ku synim kryesor e kan kualitetin e lartë).

images

Distribucioni

Aktivitetet tona kryesore janë shpërndarja e produkteve që ofrojmë dhe furnizimi i rregullt i konsumatorëve gjithë Kosovën.

images

PVC dhe Alumin

Perpunimi i dyerve dhe dritareve nga PVC dhe Alumini, me profile PVC LB Profile dhe KBE, si dhe Alumin ELVIAL me mekanizem MACO dhe ARX .

images

Dyer Druri

Sektori i dyerve te mbrendshme nga druri- Distrbuimi i produkteve te kompanive Mosel Tueren dhe Jeld Wen.

images

Fasada

Fasada Xhami strukturale dhe gjysem strukurale, fasada ventiluese, Laminam, Alubond, Elvial.

Historiku

Durmishi shpk është themeluar e para si shoqeri ne vitin 2000, ku ka investuar në më shuma të mëdha për prodhimin e profileve te plastikes, dhe pas shumë problemeve me energjinë elektrike dhe me ekpsortin jasht vendit ishte e domosdoshme te ndryshojm kahje biznesit dhe që 80% te kompanisë tani merret me tregtimin dhe distribuimin e elementeve percjellse për prodhuesit e dyerve dhe dritareve në Kosovë, dhe 20% përbehet nga prodhimi dhe perpunimi. Kompania jone ka zgjedhur profesionalisht kompani të mëdhe dhe të kualitetit te lartë për të Distribuar produktet e tyre ne Kosovë. Duke synuar pavaresimin dhe ndarjen rrjetit te shperndarjes dhe prodhimin, DURMISHI SHPK ka levizur ne dy drejtime.

DURMISHI është distributor kryesor i mekanizmave per PVC, materialit percjellës për PVC, aksesorëve për dyer dhe dritare nga PVC, brava mbyllëse, panele dekorative, sanduiç panele, bagllamë për dyer të ndryshme, mekanizma rrëshqitës, vida të të gjitha llojeve, aksesorë për rolete (fletëza, bosht, motora për rolete, fundore), PU shkuma montimi për dyer dhe dritare, silikona të ndryshëm etj. Aktivitetet tona kryesore janë shitja dhe shpërndarja e produkteve që ofrojmë dhe furnizimi i rregullt i konsumatorëve tanë anë e mbanë Kosovës.

Në mënyrë që projektet tua të marrin formën finale “DURMISHI” ka vizion dhe ide që dëshirat dhe nevojat e klientit të bëhen realitet. “DURMISHI” ka staf të kualifikuar dhe përvojë të gjatë , teknologji të avansuar , hapsirë të punës prej 2500m², materialë të kualitetit të larë si dhe show room që ofron zgjedhje maksimale. Rruga jonë është e sigurt drejt zhvillimit dhe rritjes së mëtutjeshme të kompanis sepse kemi zgjedhur partner të suksesshëm.

Durmishi SHPK është importues dhe prodhues i rendesishem i produkteve kryesisht në lëminë për Dyer Dritare nga PVC dhe ALUMINI, Fasada Gjysem strukturale, Strukturale, te varura (Ventiluese) dhe Dyer Druri në tregun e Kosovës, me seli qendrore ne Prishtine dhe me shperndarje rajonale ne te gjithe Kosoven (ku furnizon një pjesë të madhe të kompanive te mëdha qe merren me prodhimin e dritareve dhe dyerve në Kosove, ku synim kryesor e kan kualitetin e lartë).

Vëlerat e Kompanisë

Punimet e Fundit

Partneret

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

 

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image