Mirësevini, Durmishi SHPK

Magjistralja Prishtine-Ferizaj Km 6
Preoce 10500 Graçanicë, Kosovë

+386 (0) 49 504 504
info@durmishi.eu

E hene - E Shtune 8:00 - 17:00
E Diele mbyllur

Per Distribucionin

Partneriteti me firmat më të njohura gjermane është elementi kryesor, që momentalisht mbulojm rreth 80% te tregut në Kosove me mekanizma dhe akcesore, dhe kemi nje klientel me kompanitë më të njohura të prodhimit dhe përpunimit të PVC-se dhe Aluminit.

Kompania jone mbulon te gjith rajonin e Kosoves me stafin ambulantiv se paku dy here ne jave ne cdo rajon, per me shume informata rrethe distrbuimit dhe porosive

Tel: 049108555 ; 049860666 ; 049314507 ; 049804408

images

Mekanizma

www.maco.at

Mekanizma per dyer dritare pvc dhe alumin,brava, Rreshqitesa, shnaper etj.

Mekanizma

www.maco.at

Mekanizma per dyer dritare pvc dhe alumin,brava, Rreshqitesa, shnaper etj

images

Mekanizma

www.kovinoplastika.si

Mekanizma slloven nga kovinoplastika me standarde blla blla blla blla blla deee.

Mekanizma

www.kovinoplastika.si

Mekanizma slloven nga kovinoplastika me standarde blla blla blla blla blla deee.

images

Produkte tjera

www.nuessing.de

Nje partnerit i shkelqyer me kompanin gjermane Nuessing te gjitha produktet e kesaj kompanie i gjen edhe te ne

Produkte tjera

www.nuessing.de

Nje partnerit i shkelqyer me kompanin gjermane Nuessing te gjitha produktet e kesaj kompanie i gjen edhe te ne

images

Dressehaus

wwww.dresselhaus.de

Distributor per te gjitha llojet e bulonave per mekanizma, pvc alumin montues etj

Bulona

wwww.dresselhaus.de

Distributor per te gjitha llojet e bulonave per mekanizma, pvc alumin montues etj

images

Dyer Druri

www.mosel-tueren.de

Dyer te dhomave me modele te ndryshme nga prodhuesi gjerman Mosel Tueren

Jeld Wen

www.mosel-tueren.de

Dyer te dhomave me modele te ndryshme nga prodhuesi gjerman Mosel Tueren

images

Dyer Metali Kunderzjarri

www.novoferm.com

Distribuimi i dyerve te metalit dhe kunderzjarrit behet nga kompania Novoferm.

Dyer Metali Kunderzjarri

www.novoferm.com

Distribuimi i dyerve te metalit dhe kunderzjarrit behet nga kompania Novoferm.

images

Elektronike

Assa Abloy

Distributor i licensuar per dyer me sensor dhe te gjitha produktet e kompanis assa abloy

Elektronike

Assa Abloy

Distributor i licensuar per dyer me sensor dhe te gjitha produktet e kompanis assa abloy

images

Laminam

www.laminam.it

Fasade ventiluese nga prodhuesi italian Laminam

Laminam

www.laminam.it

Fasade ventiluese nga prodhuesi italian Laminam.

Katalogu dhe preshkrimet e produkteve

Shkarko