Mirësevini, Durmishi SHPK

Magjistralja Prishtine-Ferizaj Km 6
Preoce 10000 Prishtine, Kosovë

+386 (0) 49 504 504
info@durmishi.eu

E hene - E Shtune 8:00 - 17:00
E Diele mbyllur

HISTORIKU

Durmishi shpk është themeluar e para si shoqeri ne vitin 2000, ku ka investuar në më shuma të mëdha për prodhimin e profileve te plastikes, dhe pas shumë problemeve me energjinë elektrike dhe me ekpsortin jasht vendit ishte e domosdoshme te ndryshojm kahje biznesit dhe që 80% te kompanisë tani merret me tregtimin dhe distribuimin e elementeve percjellse për prodhuesit e dyerve dhe dritareve në Kosovë, dhe 20% përbehet nga prodhimi dhe perpunimi. Kompania jone ka zgjedhur profesionalisht kompani  të mëdhe dhe të kualitetit te lartë për të Distribuar produktet e tyre ne Kosovë. Duke synuar pavaresimin dhe ndarjen rrjetit te shperndarjes dhe prodhimin, DURMISHI SHPK ka levizur ne dy drejtime.

image

Misioni

Kompania Durmishi, perveq qe eshte lider ne tregun e Kosoves per Distribuimin e produkteve ne lemin e dyerve dhe dritareve Partneriteti me firmat më të njohura gjermane është garanci për cilësinë e kualitetit të lartë. Përdorimi i elementeve kualitative në produktet tuaja finale garanton cilësi, siguri dhe qëndrueshmëri afatgjate për konsumatorët e juaj, mision i kompanise ton eshte mbajtja e ketij nivelit te sherbimit si dhe zgjerimi i games se produkteve.