slider slider slider slider

HOTEL Sirius- Fasada Ventiluese, Fasda Strukturale, Dyer dhe dritare

Dizajne Moderene Dyer te brendshme gjermane

Dyer Hyrese dhe Panele - Panele Superiore dhe Ekonomike

Mekanizem per Dyer dhe Dritare - Dritare, Dyer, Rreshqitesa, Harka

 

Partneriteti me firmat më të njohura gjermane është elementi kryesor, që momentalisht mbulojm rreth 70% te tregut në Kosove me mekanizma dhe akcesore, dhe kemi nje klientel me kompanitë më të njohura të prodhimit dhe përpunimit të PVC-se dhe Aluminit.

Prodhimi është një tjeter sektor shumë i rëndësishem i kompanisë tonë, ku cilësia e lartë nuk mungon sepse ne perdorim elemente moderne te teknologjis me te re, dhe te brendeve me te mdha si MACO, LB Profile, Hopp ne lidhje me kompetencat dhe pergjegjesit, nga grupet tona montuese qe ju garantojme mbajtjen e kualitetit te lart, te produkteve tone

Zgjedhjet e shumta për dyer te brendshme (Dyer drur, Xhami, Rreshqitese, dyer meta, dyer kunderzjarri) i përshtaten konceptit të interierit tuaj, dyert jan ato qe vazhdimish jetojn me ju dhe janë pjesë shoqeruese e juaja, Le ti japim nje karakter unik dhomave tuaja me dizajnet me moderene te nje kualiteti shumë të lart nga kompanit gjermane.

KLIENTET

Aftësia që ne kemi klientel  të madhe nuk  është një strategji marketingu, por një besim qe kemi krijuar partneritet të qëndrueshme, te klientet.  14  vitet e eksperiencës dhe besueshmërisë së plotë nga klientet janë themelet e suksesit tonë.

KLIENTET

PRODUKTET E REJA

blog post with image

Linja e panelve Superior, me dizajne moderne, ku mund te gjeni ne treg ne te gjith Kosovën, ne rreth 90% te kompanive qe perpunojn dhe prodhojn PVC dhe Alumin. [...]

blog post with image

Kompania gjermane FRIEDRICH Blanke, ka shtuar ne protofolin e saj edhe tri modele te reja te dyerve te brendshme, klasike dhe moderrne qe mund ti gjeni edhe ne tregun e Kosoves.. [...]

blog post with image

Profili LB Profile 82 mm, prodhuar nga kompania gjermane LB Profile, me 3 Goma termika 6 fusha, qe nga 14 Maj eshte edhe ne tregun e kosoves. [...]

blog post with image

Mekanizem Dere (Brave me tri gjuha dhe kujë) është sistemi mbyllsë më izolues dhe më i sigurt, [...]

PSE Klientet na zgjedhin?

Partneriteti me firmat më të njohura gjermane është garanci për cilësinë e kualitetit të lartë. Përdorimi i elementeve kualitative në produktet tuaja finale garanton cilësi, siguri dhe qëndrueshmëri afatgjate për konsumatorët e juaj.

Element tjeter që klientet na zgjedhin ne, janë cmimet që jan shumë të arsyeshme ne raport me produktet qe ne tregotjm. Dhe jan cmimet me te ulta ne krahasim me tregun në ballkan për të njëjtat produkte.

Serioziteti në punë, shpejtësia, korrektësia, arsyeshmëria në çmime, mundësitë tekniko-teknologjike, kapacitetet e mëdha prodhuese, niveli i lartë profesional i stafit punues, menaxhimi bashkëkohor, cilësia e materialeve të njohura botërore.

Shpërndarja e produkteve në kohë, me kualitetin e kërkuar nga klienti dhe furnizimi i rregullt i konsumatorëve tanë në gjithë Kosovën, është një element tjeter pse klientet na zgjedhin ne.

Kualiteti i prodhimit dhe stafi profesional na bene që....